Skip to content

Koteko-gruppen

Koteko AB

När vi startade 1994 så anade vi att det fanns ett behov av konsulter som kan leverera mer än bara teknik och vi upptäckte snart att vi hade rätt.

Vår affärsidé är enkel: ”Vi tillhandahåller såväl ingenjörstjänster som systemleveranser inom området processautomation och elkraftteknik.”

Affärsidén är inte speciellt unik. Däremot vårt sätt att jobba. Vi levererar inte bara teknik. Vi levererar en helhet bestående av kunskap, samverkan och ansvarstagande. Vi har även stor förståelse för våra kunders situation.

Koteko Installation AB

Koteko Installation AB utför el-entreprenader, el-installationer samt service & felsökning. I egen verkstad tillverkas allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi kan även leverera specialanpassade containers eller elrum. Vi erbjuder även drift & underhållskoncept till kunder som verkar inom den industriella sektorn. Företaget grundades 2016 och ingår i KOTEKO-gruppen.

Koteko Installation AB’s erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett brinnande engagemang är nyckeln till våra nöjda och återkommande kunder .

Koteko Projektstyrning AB

Koteko Projektstyrning utför kvalificerade uppdrag inom projektstyrning till kunder som verkar inom den industriella sektorn. Företaget grundades 2006 och ingår i KOTEKO-gruppen.
Som kund hos Koteko Projektstyrning får du en samarbetspartner som anstränger sig lite extra. Vi arbetar högt uppe i kompetenskedjan på ett dynamiskt och utvecklande sätt där vi sätter kunden i fokus. Idag har vi både korta och årslånga kontrakt med våra kunder och vi lägger stor vikt vid att bygga upp långsiktiga kundrelationer.

VÅRA LEDORD