Vi söker fler engagerade industrielektriker

Vi expanderar och söker fler duktiga medarbetare. Just nu söker vi engagerade Industrielektriker som brinner för människor, teknik och affärer. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och driven.

Arbetsbeskrivning

Som elektriker på Koteko Installation har du ett fritt och varierande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Vi erbjuder en unik chans där du har möjlighet att klättra inom organisationen. Chanserna att avancera till elkonstruktör, programmerare
eller projektledare ser vi som goda för rätt person. 

Som elektriker hos oss kommer du självständigt att planera, samordna och utföra olika uppdrag och övrigt underhåll åt våra kunder. Vi arbetar både med service- och större entreprenadarbeten och våra flesta kunder finns inom tillverkningsindustrin. Vi jobbar ofta i grupp för att lösa utmaningarna vi ställs inför.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs att du har en elteknisk utbildning och erfarenhet som industrielektriker eller motsvarande. Arbetet innebär en tät kundkontakt vilket förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska både i tal och skrift.
Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men kan även arbeta i grupp. Dessutom är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt. 

Du innehar B-körkort.

Därför är Koteko Installation rätt arbetsgivare för dig

Koteko Installation bildades 2016 och ingår i KOTEKO-Gruppen. Du som medarbetare får därför vara med och forma ett relativt nystartat företag i en väletablerad koncern.

Vi erbjuder möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll som industrielektriker. Vi har högt i tak och en bra stämning som vi vill dela med dig!

Vill du bli en del av teamet?

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Skicka din ansökan till mattias.axner@koteko.se

Välkommen!