Skip to content

Industrielektriker

Koteko Installation är sedan i början av november 2022 en del av Prevas. Vi utför elinstallationer, service och felsökning med huvudfokus mot industrin. I egen verkstad tillverkas allt från apparatskåp och pulpetrar till kraftfördelningar och ställverk. Vi kan även leverera specialanpassade containers eller el-rum. Vi erbjuder drift och underhållskoncept till kunder som verkar inom den industriella sektorn. Vår erfarenhet och bredd inom el och automation tillsammans med ett brinnande engagemang, är nyckeln till nöjda och återkommande kunder.

Vad får du jobba med?

Vi söker nu certifierade industrielektriker med några års erfarenhet. Du kommer vara med i hela arbetskedjan, från kontakt med kund, planering och materialbeställning, till färdig installation. Du jobbar självständigt men ingår i ett team, där ni tillsammans arbetar med service- och entreprenad-arbeten hos kunder inom tillverkningsindustrin. Du kommer arbeta löpande med felsökning och reparation, komplettering, mindre ombyggnad, planering av inköp och beställning av material, genomförande av skydds- och kvalitetskontroller, samt installationsarbete.

Vem är du?

För att trivas i den här rollen behöver du ha minst el-teknisk utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat och/eller minst B-behörighet. Vi vill att du har några års erfarenhet av arbetet som elektriker. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat, har B-körkort och är tillgänglig för resor i arbetet. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att bygga apparatskåp, har utbildning/certifikat inom ESA, Heta arbeten, skylift, fallskydd och SSG.

För den här tjänsten söker vi dig som drivs av utveckling, är ansvarsfull och kommunikativ. Du är en trygg person som trivs med variation. Du har en hög stresstålighet och är van vid ett högt arbetstempo. Du trivs med att samarbeta med människor. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Varför vill du jobba hos oss?

Vi tror inte bara en stark tro att teknik gör världen bättre, vi tror också på människan. Vi vet att vår gemensamma kompetens blir starkare när vi hjälper varandra och bryr oss. Därför bygger vår kultur på just det, att finnas där för varandra och ha kul längs vägen. Hos oss finns det stora möjligheter att göra en karriärresa. Utan onödiga hierarkier kommer du att kunna fokusera på att skapa värde och resultat. Det gör också att du har möjlighet att påverka, och vara delaktig i både din egen och vår gemensamma utveckling.

På Prevas Mälardalen är vi drygt 200 medarbetare vilket gör oss till regionens ledande konsultleverantör med fokus på produkt- och produktionsutveckling.

Visst låter det spännande? Kom och häng med oss på vår resa!

Vi ser fram emot din ansökan. Urvalet sker löpande. Har du en LinkedInprofil eller ett uppdaterat CV är ansökan bara några knapptryck bort.

Vill du veta mer?

Slå gärna en signal till Mattias 070 254 18 96 så berättar han mer om tjänsten!

Facebook
Twitter
LinkedIn