Skip to content

Engagerad Teamledare för elkonstruktion! 

 

Koteko är ett automationsbolag som arbetar med större projekt inom processautomation och elkraft hos olika industrikunder. Våra hörnstenar är Engagemang, Unik kompetens och Pålitlighet, där alla medarbetare är viktiga delar av att leverera detta i varje projekt. Vi drivs av att alltid hitta den bästa tekniska och funktionella lösningen för kunden.

Vi har två kompetensteam inom elkonstruktion och programmering och söker nu en Teamledare som kan leda och utveckla elkonstruktions-teamet.

 

Vad du kan förvänta dig hos Koteko

Vi tror att du kan mycket kring elkonstruktion och det du inte kan tar du reda på. Det som gör dig framgångsrik är din starka vilja att utvecklas tillsammans med dina medarbetare och kollegor. Vi pratar om att göra skillnad på ett av Mälardalens ledande Automationsföretag och vi behöver just dina uppkavlade ärmar och ditt skarpa sinne.

I din vardag kommer du möta en arbetsplats i rörelse. Här gillar vi att hugga i och samarbete är en självklarhet, du möts av kollegors hjälpsamma händer, på samma sätt som du finns där när någon behöver dig. Ibland händer mycket på en och samma gång, så du behöver vara trygg i din kompetens. Du är en viktig del av företagets ledningsgrupp för övergripande utveckling av verksamheten, där vi tillsammans står för det ledarskap som bygger företaget till nästa nivå.
Ditt övergripande ansvar är att tillse att Team Elkonstruktion har rätt förutsättningar för att leverera effektiva och lönsamma projekt. I detta ansvarar du för teamets arbete, kompetenser och leverans. Du är också ansvarig för utveckling av metoder, system, standarder etc. inom elkonstruktion. 

Du är samtidigt en nyckelperson med egna leveranser i olika projekt och är involverad i många leverans- och teknikfrågor som växlar mellan stort och smått, varje dag. Det är ibland riktigt komplexa leveranser som kräver djup kunskap inom processer, teknik och konstruktion medan det andra gånger handlar om att förstå dina medarbetares vardag, coacha och bistå med stora och små förflyttningar.

 

Vad vi förväntar oss av dig

Du förväntas bidra till att Koteko fortsatt är det bästa valet för våra kunder vad gäller elkonstruktion och automation. Du bygger ditt team och mäts på deras prestationer, men vi bedömer alltid helheten för Koteko först – vi når resultat tillsammans.

Vi ser att du har gedigen erfarenhet från elkonstruktion och gärna från en ledande roll. Vi tror att du har en relevant utbildning, gärna högskoleexamen och dokumenterad erfarenhet, gärna inom styr- och drivsystem. Du har samtidigt intresse och erfarenhet av att inspirera dina medarbetare.

Du förväntas resa i samband med idrifttagande av uppdrag, vilket kräver att du periodvis kan vara hemifrån i 1-2 veckor, men också åka på kundbesök där du representerar Koteko i en säljande roll.

Du bör ha mycket goda kunskaper i något av verktygen EPLAN, Engineering Base, Elprocad, E3, Elvis. Det är meriterande om du har arbetat med Siemens industriprodukter, TIA selection tool, och dimensionering av drifter och kablage.

Vi kommunicerar dagligdags på svenska, men ställer krav på god förmåga i engelskt tal och skrift.

För övrigt är det ganska enkelt; det handlar om att ha ett genuint intresse för elkonstruktion och människor och att du får energi av att göra skillnad för medarbetare, teknik och affär.

Ansökan

Låter det här som en intressant utmaning och du tror du har vad som krävs? Välkommen med din ansökan till mathias.lewen@koteko.se senast den 30 september 2021. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har passerat.
Vid frågor gällande denna rekrytering kontakta VD Mathias Lewénmathias.lewen@koteko.se, eller ring honom gärna direkt på +46735155160.

Facebook
Twitter
LinkedIn