Skip to content

Engagerad elmontör

Vi expanderar och söker fler duktiga medarbetare. Just nu söker vi en engagerad elmontör med ett gediget teknikintresse som är noggrann och ordningsam.

Kvalifikationer 
Du kommer självständigt få planera och bygga automatikskåp efter underlag såsom kopplingstabell, kretsschema och montageritningar. En del metallbearbetning ingår i dina arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning
Vi arbetar med service, större entreprenadarbeten och skåpbyggnation. Vår primära inriktning är mot tillverkningsindustrin så erfarenhet av montering/inkoppling av PLC-utrustning och drivsystem/frekvensomriktare är ett krav. Som elmontör hos oss kommer du självständigt att planera, samordna och genomföra våra uppdrag på vår verkstad och ibland även ute hos våra kunder. Hos oss får du möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar. Vi erbjuder en unik chans där du har möjlighet att klättra inom organisationen. Chanserna att avancera till hårdvarukonstruktör, programmerare eller projektledare är goda för rätt person.

På sikt så kommer du hantera materialflödet och delvis sköta beställningar och returer av material så datavana är ett krav. Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men även i grupp. Vi ser att är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt. 

Därför är Koteko Installation rätt arbetsgivare för dig
Som medarbetare på Koteko Installation erbjuds du vara en del i ett relativt nyetablerat företag i en väletablerad koncern. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och frihet i din roll som elmontör. Vi har högt i tak och en bra stämning som vi vill dela med dig!

Vill du bli en i teamet? Din ansökan vill vi ha senast 2022-01-31.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Skicka din ansökan till olivia.larsen@koteko.se

Arbetsgivare Koteko Installation AB

Varaktighet
Arbetstid Heltid
Lön
Månadslön
Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-01-31
Kontaktperson
Mattias Axner

 

 

Postadress
Stenbygatan 6
721 36 Västerås
Besöksadress
Stenbygatan 6
721 36 Västerås  
Telefon och webbplats
021-150210
http://www.koteko.se

     

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn